Mooi gezicht

/Mooi gezicht
Mooi gezicht 2022-05-16T18:58:08+00:00

MOOI GEZICHT

[comfort zone] behandelingen

Bij alle [COMFORT ZONE] behandelingen wordt gestart met het Tranquillity welkomstritueel, een aangenaam begin van de behandeling met de zachte geuren van de Tranquillity Blend om zo heerlijk te kunnen ontspannen.

Fijn € 55,-
Een well-beïng behandeling afgestemd op wat je huid op dat moment nodig heeft. Een milde reiniging met een Essential Cleanser, bespreken huidanalyse en huidwens, peeling of scrub, crèmemasker terwijl deze inwerkt een aangename massage van nek-,  schouders en decolleté, en als afsluiting een passende dag-, nacht- en/of oogverzorging.

Fijner € 70,-
Een well-beïng behandeling afgestemd op wat je huid op dat moment nodig heeft inclusief epileren en een speciaalmasker.Een milde reiniging met een Essential Cleanser, bespreken huidanalyse en huidwens, epileren, peeling of scrub, aangename massage van gezicht, hals, decollete, nek en schouders, speciaalmasker en als afsluiting een passende dag-, nacht- en/of oogverzorging.

Fijnst € 95,-
Verstevigende en liftende behandeling voor hals en gezicht met de producten van de Sublime Skin en het speciale peel- off mask. Door de hoge concentraties liftende en anti aging werkstoffen zoals peptiden, hyaluronzuur en duizendblad is er een direct gelift en verstrakkend effect zichtbaar na de Sublime Skin behandeling.


MALIMA GEZICHTSBEHANDELINGEN

MOOI € 50,-
Een verfrissende en zuiverende behandeling waarbij je huid door middel van zachte producten wordt gereinigd en ontdaan van onzuiverheden. Je huid ziet na afloop van de behandeling er direct stralender en frisser uit!

MOOIER €65,-
Een heerlijke verwenbehandeling waarin je huid grondig wordt gereinigd, de wenkbrauwen worden weer passend in vorm gemaakt, een uitgebreide massage van gezicht, hals, decolleté en nek en schouders laat je nog meer ontspannen vervolgens wordt een verzorgend masker aangebracht.
Terwijl deze inwerkt krijg je nog een weldadige hand- arm massage.
Een passende oog- en dag- of nachtverzorging maakt de behandeling compleet.

MOOIST € 95,-
De meest luxe behandeling die Mooizo op het behandelmenu heeft staan!
De behandeling wordt ingestart met een massage van rug nek en schouders zodat je al buitengewoon ontspannen begint aan je gezichtsbehandeling.
Weldadige producten, epileren van de wenkbrauwen, verschillende massages en een uniek speciaalmasker afgestemd op jouw huidwensen staan in deze behandeling centraal.

 

Mini Mooi

€ 12,- voor het eerste onderdeel.
Maak je een combinatie van meerdere onderdelen betaal je € 10,- voor volgende onderdelen in één combinatie.
Je kan kiezen uit onderstaande onderdelen:
Epileren Wenkbrauwen
Verven Wimpers
Verven Wenkbrauwen
Harsen Bovenlip of Kin.


MOOI MAMA

Mooi Mama 
Speciaal voor aanstaande en nieuwe Mama’s heeft Mooizo een arrangement samengesteld voor totale verwennerij van gezicht en lichaam. Het arrangement bestaat uit 3 verschillende behandelingen welke in de laatste twee trimesters en na afloop van de zwangerschap gepland kunnen worden. Elke behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Mooi Zwanger
De Mooi Zwanger behandeling richt zich op de ontspanning en verzorging van de huid waarbij ook wordt gekeken naar specifieke huidproblemen. Hierbij wordt de huid op milde wijze gereinigd waarna een zijdezachte mousse wordt aangebracht. Deze wordt masserend over gelaat, hals, decolleté en nek schouder gebied verdeeld en afgenomen met warme compressen. Vervolgens wordt de huid zacht gescrubt en worden de wenkbrauwen geëpileerd. Een heerlijke olie wordt met een geur naar eigen keuze samengesteld voor de gezichtsmassage. Hierbij is er ook aandacht voor nek en schouders.
Een verzachtend masker laat je nog even wegdromen naar de behandeling voor het volgende trimester. Als afsluiting wordt er een passende oog- en dag- of nachtverzorging aangebracht.

Ontspannen Zwanger
Bij de Ontspannen Zwanger behandeling wordt er echt gewerkt aan ontspanning.
Hierbij worden de voeten in een warm badje verzorgd en gescrubd waarna de voeten en onderbenen worden ingecrèmed en gemasseerd. Je gezicht wordt op milde wijze gereinigd waarna de wenkbrauwen worden geëpileerd en de wimpers en wenkbrauwen worden geverfd. Zo hoef je daar niet aan te denken in je kraamtijd.
Gezicht hals en decolleté worden met een ,naar eigen keuze, geurende olie gemasseerd en wordt er een passende oog- en dag- of nacht verzorging aangebracht.

Mooi Bevallen!
Na de kraamtijd wil je ook weer even tijd en aandacht voor jezelf.
Hierbij mag je kiezen uit de Zacht & Mooi Massage voor de rug- nek- en schouders waarbij als extraatje de benen aan de achterkant worden gemasseerd. Of de Fris & Mooi Gezichtsbehandeling met wenkbrauwen epileren en passend ampul om de huid weer te laten herstellen.
Kortom; Me Time!

Per Mama behandeling betaal je € 65,- en bij afname van een compleet Mooi Mama arrangement van 3 behandelingen betaal je € 180,-