Merken

/Merken
Merken 2022-04-06T11:58:05+00:00

Ik werk bij Mooizo met de prachtige merken [comfort zone], Malima Cosmetics en Loveli omdat zij ook geloven in een effectieve huidverzorging én verbetering op natuurlijke basis.
Mocht je advies willen of twijfelen welk merk of welke producten bij je passen? Ik help je graag en kan je ook laten kennismaken met de producten tijdens een intake voor een behandeling.

[comfort zone]

Dit prachtige Italiaanse en groene merk stond al lang op mijn wensenlijstje. In 2021 heb ik de behandelingen en producten een mooie plaats in Mooizo kunnen geven.

Door hun unieke Skincare (huidverzorging),Science (wetenschap) en Soul (het welbevinden van onszelf) formule. Zo voelt niet alleen je huid weer als nieuw maar voel je je ook weer als nieuw. Dit heeft te maken met de natuurlijke samenstellingen én geuren van de heerlijke producten.

In hun laboratorium hebben ze jarenlang onderzoek gedaan naar de invloed van geuren op de gemoedstoestand van mensen. Dit in combinatie met de meest exclusieve werkstoffen, maakt [comfort zone] tot een weldadig én huidverbeterend merk.
Dat samen met de geweldige behandelmethodes vol met heerlijke massages zorgen ervoor dat je huid en welbevinden weer in balans komen.

Malima Skincare

Clean, fris, natuurlijk, doeltreffend en well beïng feeling is Malima ten voeten uit!

Malima staat voor eigentijdse producten met natuurlijke oorsprong die het beste voor de huid en het well beïng gevoel bieden. De producten worden op Nederlandse bodem vervaardigd en voldoen aan de strengste cosmetica eisen.
De producten zijn speciaal vervaardigd op huidbehoefte en bieden intensieve verzorging en effectieve huidverbetering. De basis van alle Skincare producten zijn de huididentieke ingrediënten waardoor de producten zeer huidvriendelijk van samenstelling zijn en een optimaal huidresultaat bieden.

Jarenlange ervaring, up-to-date kennis en passie voor cosmetica vormen daarin de basis. Een ultiem huidgevoel, optimaal huidresultaat en weldadige geurbeleving zijn binnen Malima onlosmakelijk verbonden en op natuurlijke wijze doorgevoerd.

Loveli

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt?
Linda van Loveli, accepteerde niet langer dat haar favoriete beautyproducten bomvol zitten met chemicaliën die niet goed voor je zijn. Niet voor je huid en niet voor je lijf.

Linda’s wake-up call kwam acht jaar geleden toen haar moeder de diagnose borstkanker kreeg en ze gewaarschuwd werd, niet langer meer deodorant met aluminium te gebruiken. Dat startte haar zoektocht naar meer informatie, maar ook naar een alternatief. Want, wat gebruik je dan wel?
Ze kon geen deodorant vinden zonder aluminium die goed werkte. Maar wel een recept. En dat is ze verder gaan ontwikkelen tot een deostick. De deo van Loveli is de eerste deodorant zonder aluminium die écht werkt.
Op basis van kokosolie, zuiveringszout en zinkoxide. Het blokkeert je zweetklieren niet, maar neutraliseert zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niets. Haar geloof dat 100% natuurlijke producten ook lekker kunnen ruiken, er mooi uit kunnen zien en net zo goed of misschien wel beter werken is gebundeld in het merk Loveli Care.

Daarom is Loveli 100% troepvrij en 100% natuurlijk ♥ en verkoopt Mooizo de deo’s en lipbalms.
Overige producten kan ik op aanvraag voor je meebestellen met mijn order bij Loveli.